Farmec deschide un nou magazin la Arad

noiembrie 16, 2016


Pe 15 noiembrie am participat la inaugurarea noului magazin Farmec din Arad, situat pe centru la adresa: Bd. Revoluției nr. 66, într-o atmosferă plăcută, într-un cadru spațios și foarte primitor pentru toate iubitoarele cosmeticelor (și produselor de curățenie - Nufăr, Triumf) ale celui mai important producător român de cosmetice.


Îmi place mult noul magazin Farmec pentru că este spațios și aerisit, având o suprafață totală de peste 70 metri pătrați, și oferă peste 400 de produse, toate aranjate cu bun-gust pentru a întâmpina arădencele și, de ce nu, arădenii care se respectă cu produsele Farmec. Arădenii vor beneficia și de teste de dermoanaliză a tipului de ten, serviciu gratuit oferit tuturor celor care vizitează magazinul.


În magazin, am întâlnit și produsele profesionale Gerovital H3 Equilibrium, dedicate îngrijirii tenului în saloanele de cosmetică. Colegele mele de la cursul de cosmetică mi-au lăudat mult gama Gerovital Equilibrium și deja încep să cred că am mare nevoie de ea. 
La cursul de cosmetică folosim și produsele dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+, de care suntem foarte încântate.


"Inaugurarea noului magazin de la Arad face parte din strategia de extindere a rețelei de magazine Farmec din țară. Arădenii se vor putea bucura de toate produsele Farmec din portofoliu, fie că vorbim de cosmetice sau de produse de îngrijire a locuinței din gamele Nufăr și Triumf. Farmec este un brand simbol al României, o marcă de tradiție, care înțelege ce este important pentru consumatori și familiile lor, oferind o gamă variată de produse eficiente la un raport corect calitate-preț. Ne bucurăm să vedem că românii o consideră o marcă de încredere, pe care o recomandă și prietenilor și îmbinăm în permanență tradiția de peste un secol cu inovația pentru a crea cele mai bune produse" a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.


În perioada 15 noiembrie - 26 noiembrie, arădenii vor beneficia de 20% discount la orice achiziție din noul magazin Farmec.


Kisses!

0 comentarii