Salveaza-ti tenul si perna cu apa micelara Nivea, big size 400 ml

noiembrie 21, 2016

Ce poate fi mai frumos decât senzația de ten curat și proaspăt atunci când pui seara capul pe pernă? O pernă de un alb imaculat, desigur, care e dovada că ritualul tău de demachiere este unul eficient, iar tenul tău e sănătos.


Pentru ca noi, fetele, să ne bucurăm de un ten curat și catifelat, și să nu ne treacă prin cap să sărim peste #operatiuneademachierea 2.0, apa micelară Nivea ne întâmpină cu un format mai mare, de 400 ml, în trei variante potrivite diferitelor tipuri de ten: 

Apă micelară Nivea pentru ten normal 
îmbogățită cu vitamina E
Pentru posesoarele unui ten normal, precum este și al meu, Nivea vine în ajutor cu o formulă îmbogățită cu vitamina E, care îndepărtează bine și fără rost de efort machiajul și sebumul. Îmi place mult varianta aceasta de apă micelară, curăță foarte bine tenul și nu îl usucă deloc. Flaconul de 400 ml arată foarte bine,  îmi place mult mai mult decât varianta de 200 ml. Mi-e drag să o regăsesc pe birou și să-mi demachiez tenul cu ușurință, atât dimineața, cât și seara. Curățarea tenului este un pas extrem de important, pe lângă ritualul obligatoriu de igienă, iar Nivea nu îți dă șansa să rămâi cu tenul încărcat și plin de impurități. 

Ne place să avem un ten curat!
Ne place Nivea!

Apă micelară Nivea pentru ten sensibil
cu dexpantenol şi ulei din sâmburi de struguri  

Tenul sensibil are nevoie de o îngrijire aparte, așadar formula cu dexpantenol și ulei din sâmburi de struguri a apei micelare Nivea promite să aibă grijă de el, îndepărtând rapid machiajul tenului, cât și al ochilor, hidratând dintr-o singură mișcare. Micelele funcționează ca un magnet: aplicate pe discheta de bumbac, ele atrag uleiurile și machiajul, iar tenul rămâne hidratat. În felul acesta îți vei salva tenul, dar și perna!

Apă micelară Nivea pentru ten uscat
cu ulei natural de migdale
Varianta pentru ten uscat ne poate ajuta să întâmpinăm în forță anotimpul rece și acțiunea nefavorabilă pe care o au factorii externi asupra tenului nostru. Datorită uleiului de migdale, apa micelară Nivea destinată tenului uscat, promite să curețe eficient, dar blând și în profunzime machiajul tenului și al ochilor, iar noi ne vom bucura de hidratare și catifelare.

Preț recomandat: 21 lei; 400 ml

Stay clean!
Kisses!

0 comentarii