Crema hranitoare pentru maini Farmec, editie aromata de Craciun

noiembrie 28, 2016


Cu ocazia inaugurării noului magazin Farmec din Arad, care e o locație atractivă pe centrul Aradului și care nu te lasă indiferent când ești în trecere, cei de la Farmec mi-au indus de timpuriu atmosfera de Crăciun, prin noua lor cremă hrănitoare pentru mâini, cu aromă delicată de vanilie.

Ediția aromată de Crăciun conține ulei de măsline, unt de shea, ceară de albine, totul fiind asezonat cu note blânde de esență de vanilie. La aplicare, simțul meu olfactiv percepe cel mai mult o aromă dulce de caramel, am impresia, care îmi induce o stare de calm, relaxare și sărbătoare. Exact ceea ce ne aduce în suflete sărbătoarea frumoasă a Crăciunului, nu cred că aș putea cuprinde asta în cuvinte.


Îmi place mult aspectul ambalajului, alb cu detalii viu și frumos colorate, care mă atrag și mai mult să folosesc produsul de câte ori îmi simt mâinile uscate. Poate fi luată fără probleme în geantă, capacul este rezistent și se închide bine, așadar nu prezintă riscul risipirii sau hidratării produselor pe care le port în geantă.

Textura este foarte creamy și pătrunde repede în piele, lăsând-o foarte moale și catifelată. Este o cremă foarte hrănitoare, pe care mă bucur că am primit-o în această perioadă, când mâinile mele încep să sufere și să devină din ce în ce mai uscate din cauza frigului.

Uleiul de măslineUntul shea și Ceara de albine regenerează şi nutresc pielea în profunzime, au efect revitalizant şi de prevenire a proceselor degradative. 

Aș recomanda-o fără ezitare oricărei persoane care se confruntă cu mâini foarte uscate și crăpate, căci are o putere mare de hidratare și vindecare a țesutului cutanat.


Tubul conține 75 ml, care în cazul meu se dovedesc foarte spornici, fiindcă nu trebuie să aplic multă cremă pentru a le oferi îngrijirea de care au nevoie. O aplic atunci când stau la birou, înainte să plec din casă, sau chiar și afară când simt nevoia (la o ieșire pe malul Mureșului, după cum se vede și în poze) și mă bucur de mâini îngrijite și delicate.

La prețul pe care îl are, aproximativ 8 lei, chiar merită să-i dați o șansă, mai ales dacă vă plac aromele dulcegi, care vă transpun într-o atmosferă cozy. O găsiți online aici.

Kisses!

0 comentarii