Flormar Care4lips balsam de buze, review

august 12, 2015


Luna trecută am fost plăcut surprinsă de o surpriză de la Flormar în care se aflau 5 produse cosmetice, unele nou-lansate, care așteptau să fie testate. Primul care s-a remarcat a fost balsamul de buze cu aromă delicioasă de mandarină, care face parte din gama Care4lips. Întreaga gamă cuprinde 6 balsamuri de buze, în culori diferite, reprezentative pentru aroma fiecăruia: căpșună, caramel, fructe de pădure, măr, pepene roșu și mandarină, toate având denumiri drăguțe și jucăușe.

Trebuie să recunosc că m-au nimerit din punct de vedere al aromei, fiindcă nu sunt adepta mirosurilor extrem de dulci, iar Sweet Tangerine e ușor acrișor. Miroase a bomboane cu portocale! Yummy!


Ambalajul este micuț și drăguț și se deschide-închide ușor prin înfiletare. Balsamul este foarte cremos și hidratant, iar aroma imită foarte bine citricele. Pe buze arată foarte bine, parcă le dă o ușoară tentă rozalie, iar acestea sunt vizibil mai moi și hidratate de la prima aplicare. Pe perioada verii nu mi s-au uscat buzele extrem de tare, dar tot simt nevoia unui balsam de buze odată la câteva zile. Acesta nu e lipicios, nu arată inestetic pe buze, nu se întinde când vorbesc și îmi menține buzele foarte hidratate și moi pentru câteva ore.

Îl folosesc și înainte de ruj, ca să evit aspectul de buze uscate și ca rujul să se adune în liniile buzelor. Aroma e deosebită, îmi place să îl adulmec pentru câteva secunde înaintea fiecărei folosiri. E delicios!


Îmi place să-l folosesc de mai multe ori pe zi pentru a-mi simți buzele la un nivel ridicat de hidratare și chiar dacă nu l-aș folosi o zi, două, tot nu mi s-ar usca groaznic buzele. E foarte spornic și chiar l-am folosit zilnic de 3 săptămâni și abia dacă se observă puține denivelări la suprafața produsului. E ca un ulei solid, se topește pe buze, are o aromă fructată, conține SPF 15, așadar ne protejează buzele de radiațiile solare. E de luat în calcul! Nu am ce să-i reproșez.

Preț: 33 lei. Disponibil pe flormarcosmetics.ro 

Ce balsamuri de buze eficiente cunoașteți?
Pe acesta l-ați încercat?
Kisses!

0 comentarii