Sampon Garnier Ultra Doux Honey Treasures, review

august 16, 2015


Rar se întâmplă să îmi cumpăr de mai multe ori aceleași produse pentru îngrijirea părului sau pentru igienă corporală, dar și când se întâmplă, e motiv de sărbătoare. Mă plictisesc repede de un șampon, balsam de păr sau gel de duș, dar când se nimerește să îmi placă ceva și rămân fără el pentru o perioadă, simt că ceva lipsește și trebuie recumpărat și... că trebuie să povestesc și pe blog despre el. 

Șamponul reconstructiv pentru păr fragil și degradat din gama Honey Treasures de la Garnier, căci despre el este vorba, mi-a plăcut foarte mult acum câteva luni, când l-am încercat prima oară, și între timp am încercat și altele, dar nu mi s-au părut la fel de bune. Le comparam involuntar în interiorul meu, și, acum că am reușit să consum șampoanele pe care le aveam, am fugit repede să mi-l cumpăr din nou, fiindcă tare mult îmi place!


Singurul produs încercat de mine din gama Honey Treasures este acest șampon, iar denumirea i se potrivește de minune! Comorile mierii ar fi traducerea în română și produsul reprezintă foarte bine această gamă, fiindcă hrănește părul și îl lasă foarte plăcut la atingere. Mai că-mi vine să zic că părul meu arată ca după o mască cu miere naturală după ce l-am spălat.

Formula combină 3 comori ale stupului: lăptișor de matcă reconstructiv, care revitalizează și întărește firul de păr, propolis protector, recunoscut pentru calitățile sale de protecție și miere hrănitoare, recunoscută pentru proprietățile sale hrănitoare, care lasă părul mătăsos. Aceasta este descrierea de pe ambalaj cu care sunt de acord în totalitate, fiindcă efectele au apărut încă de la prima spălare și sunt foarte încântată de șampon.

Face multă spumă și curăță foarte bine părul, chiar de la prima șamponare! Mie îmi place să-mi spăl părul de două ori și nu am nevoie de mult șampon pentru o șamponare eficientă, deci e și spornic. E cel mai blând șampon pe care l-am încercat, nu afectează scalpul, nu încarcă părul și se clătește foarte ușor. Nici la pieptănatul părului nu am întâmpinat probleme, nu încurcă exagerat părul, și nu simt nevoia să folosesc un balsam pentru descâlcire.


Părul meu este foarte fragil și, dacă folosesc șampoane neadecvate, am neșansa să devină foarte uscat și cu aspect degradat. Am impresia că șamponul acesta acționează ca un tratament intensiv hrănitor asupra lui și părul meu își schimbă instant aspectul după ce îl folosesc. Capătă un aspect mai sănătos, se simte moale și plăcut la atingere, și pentru câteva ore, îi păstrează parfumul superb, ca de caramel! 
Miroase foarte plăcut, dulce... un deliciu!

Îmi permit să-l recomand, în caz că aveți un scalp sensibil și păr fragil, pe mine m-a ajutat să scap de mătreață după câteva experiențe cu șampoane care mi-au afectat drastic scalpul.

L-am cumpărat în varianta mare din Real, la 400 ml, la 11 lei și am făcut o afacere foarte bună pentru părul meu subțire și fragil, care îl adoră.

Kisses!

0 comentarii