Review, Ser leave-in pentru par AVON Advance Techniques, Smooth As Silk

august 17, 2015


V-am spus că mi-am înlocuit serul leave-in cu ulei de argan de la Avon cu acesta roz, Smooth as silk, și că mi-e tare dor de cel cu care m-am obișnuit. Mi se terminase uleiul de păr și cum nu aveam vreun reprezentant Avon prin preajmă și nici chef să aștept până vine comanda, mi l-am luat pe acesta roz, care promite să-mi facă părul ca mătasea, dintr-un magazin super aprovizionat cu cosmetice, din Arad, gândindu-mă ca dacă cel cu argan mi-a plăcut mult, acesta trebuie să fie cel puțin la fel de bun ca el. Ei bine, îmi place și acesta, am început să mă obișnuiesc cu el acum că am trecut de jumătatea sticluței, dar parcă prima iubire nu se uită așa, dintr-o dată.

Serul pentru păr mătăsos face parte din gama Smooth as silk de la Avon și conține proteine de mătase menite să asigure hrănirea corectă și în profunzime a firului de păr. Promite un aspect incredibil de mătăsos, să hidrateze și să întărească firul de păr și să-l lase ușor de coafat. Mi-a îndeplinit în mare parte aceste promisiuni, însă nu la nivelul la care mă așteptam eu, comparabil cu cel cu argan.


Lasă părul moale și plăcut la atingere, oferindu-i o strălucire plăcută, însă dacă vorbim de hidratare și descurcatul părului, cred că ar fi loc de mai bine. Hidratează părul, într-adevăr, dar nu îndeajuns încât să mă facă să îl cumpăr din nou. Ajută la descâlcirea părului, dar mi se pare că trebuie să aplic mai multe pompițe decât în cazul celuilalt pentru a reuși să-l descâlcesc. Când îl foloseam pe cel cu argan, parcă părul devenea mai moale și ușor de descâlcit instant, fără să trebuiască să-i dau atenție prea mult.


Miroase foarte plăcut și mirosul se menține în jur de câteva ore în păr. Eu îl aplic pe lungimea firului de păr după spălare, pe părul umed, și, fiind un tratament leave-in, nu necesită clătire, și nu încarcă părul. Eu îl am de aproximativ 3 luni și mai am cam un sfert în sticluță, este foarte spornic deși folosesc de fiecare dată cam 3 pompițe după fiecare spălare. Nu pot să zic că m-a dezamăgit, fiindcă nu e un produs rău, își face treaba și o să-l folosesc până e gata, dar nu m-a convins să-l recumpăr, avându-l ca grad de comparație pe fratele lui cu ulei de argan. 

Ați încercat serurile leave-in de la Avon? Care vă place cel mai mult?
Kisses!

0 comentarii